Je bent opzoek naar een nieuwe ketting, maar je hebt geen idee welke je wil kopen. Logisch! Google sieraden en je kan nog maanden zoeken naar allemaal sites waar er talloze kettingen te koop zijn. Zilveren kettingen, goud, zwart, met een steentje, met je eigen initialen of een leuk medaillon. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Veel keuze dus! Daarom vertel ik in deze blog een leuke site waar ik meerdere sieraden vandaan heb gehaald!

Waarom een ketting?

Voordat ik wil vertellen waar ik een groot deel van mijn sieraden haal, wil ik nog even vertellen waarom een ketting juist zo mooi is. Een ketting (vooral een zilveren ketting) geeft je outfit die extra boost die het nodig heeft. Je kan zo een basic shirtje omtoveren tot een geweldige outfit, alleen door het dragen van een ketting.

My Unique Style

Een van de toppers onder de sieraden. Zelf heb ik daar een onwijs mooie zilveren ketting voor dames gevonden. Het heeft een hele mooie hanger die de ketting charme meegeeft. Daarnaast heb ik nog een leuke ring die de ketting nog extra laat stralen. Ik zou zeker even een kijkje nemen op: https://www.myuniquestyle.nl/