Het merk In Gold We Trust is helemaal hot en dat is ook niet zo gek. Dit Nederlandse merk biedt tijdloze items aan die vrijheid uitstralen. De collecties zijn, ondanks de tijdloze items, altijd on trend. De producten van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben de perfecte pasvorm. De collecties worden ontworpen met de grootste aandacht en zijn geïnspireerd door verschillende culturen en activiteiten, altijd met jouw comfort in gedachten. In Gold We trust is een topmerk van Nederlandse bodem. Daarom wordt het merk in dit blog in het zonnetje gezet, met de vijf leukste items uit de In Gold We Trust wintercollectie van dit jaar. 

Sneeuw, regen of ijzel? Jij blijft lekker warm in de ‘’The Storm’’ Parka

De koude winterdagen zijn aangebroken, daarom kan een goede winterjas niet in je garderobe ontbreken. Met deze mooie In Gold We Trust jas kom jij warm de winter door. De jas heeft een mooie, half lange pasvorm en is voorzien van het In Gold We Trust logo op de linkerarm. 

Nooit meer koude oren met de ‘’The Corner’’ Beanie 

Eén van de grootste irritaties bij koud winterweer zijn de vervelende koude oren, die bij het opwarmen geïrriteerd aanvoelen. Voorkom dit met deze stijlvolle ‘’The Corner’’ beanie van In Gold We Trust. De beanie is gemaakt van hoogwaardige materialen en is verkrijgbaar in de kleuren legergroen, donkerblauw en zwart. 

Warm blijven en toch stijlvol voor de dag komen? Dat doe je met de ‘’The Slim’’ Sweater 

Een goede sweater is een absolute must have in jouw najaarsgarderobe. Met deze ‘’The Slim’’ sweater van In Gold We Trust zie je er stijlvol uit en heb je het, dankzij de hoogwaardige materialen, altijd lekker warm in de winter. De sweater is verkrijgbaar in de kleuren legergroen, donkerblauw en lichtgrijs. 

Op de extra koude dagen kun je voor meer warmte zorgen door met laagjes te werken. Combineer de sweater dan met een mooi t-shirt. Draag er bijvoorbeeld een stylish in gold we trust shirt onder. 

Koude benen door een dunne spijkerbroek? Never again met de ‘’The Bolt Pants’’

Ga je voor warme benen en comfort deze winter? Skip dan de spijkerbroek en kies voor de ‘The Bolt’ broek van In Gold We Trust. Vanwege de fijne, zachte materialen zul je profiteren van ultiem draagcomfort. De broek is uitsluitend verkrijgbaar in het zwart.