Het kiezen van een laptoptas is belangrijk als je een laptop hebt en deze mee wilt nemen naar je werk of school en deze goed wilt beschermen tijdens het transport. In dit artikel zetten we de beste tips van lederwarenwebshop op een rij. Een beslissing nemen waar u geen spijt van zult krijgen.

Hoe groot is uw laptop?

De grootte van je laptop is waarschijnlijk iets waar je goed over hebt nagedacht bij de aankoop. Je hebt misschien ook een specifieke maat gekozen op basis van hoe het voelt in een fysieke winkel. Als u de maat van uw laptop niet meer weet, kunt u deze vinden op de verpakking, de stickers op uw laptoptas of de (verpakkings)bon die u heeft gekregen bij de aankoop van uw pc winkel heeft ontvangen. Op basis van die informatie kun je naar de geschikte laptoptas op zoek die dan niet te groot of te klein zal zijn.

Welke stof en welke kleur vind je mooi?

De meest voorkomende stoffen zijn leer en nylon. Beide hebben hun voor- en nadelen. Leer is meestal duurder, maar oogt luxer. Nylon is wat dunner en lichter. Padding wordt hier soms gebruikt om je laptop beter te beschermen. Je kunt de gewenste kleur combineren met een jas of andere kleding of schoenen die je vaak bij je laptoptas draagt.

Wat zou u nog meer willen toevoegen?

Naast zijn laptop heeft een laptoptas vaak andere spullen bij zich, zoals papieren, boeken, pennen, opladers en dergelijke. Handig als je laptoptas veel zijvakken aan de binnen- of buitenkant heeft. Zo vind je je spullen makkelijk terug OF wil je je laptoptas misschien wel zo compact mogelijk houden. In dit geval is het toch zinvol als je een (klein) vakje voor je oplader hebt.

Zelfs de ogen en de portemonnee willen iets, jij bepaalt wat je leuk vindt en wat uiteindelijk de keuze is in je budget. Succes met shoppen!