Bekijk de prachtige spiegel hout bij de Spiegelshop Hengelo. Op de site zie de mooiste spiegels met een houten lijst zoals Nice, Porto en Vero. Daarbinnen kun je dan specifiek gaan zoeken. Wil je een baroklijst of een brocante? Zo ja, welke kleur past mooi in jouw interieur? Omdat zulke details moeilijk te zien zijn is de Spiegelshop gelukkig een online shop. Je kiest de spiegel waarvan je denk dat het goed staat, en je kan de spiegel bekijken waar het moet komen. Zodra dat je de spiegel in handen hebt zal je de goede kwaliteit voelen. Lees verder over de spiegels uit Hengelo.

De Spiegelshop heeft spiegels met verschillende lijsten

Als een spiegel hout je niks lijkt, een stalen lijst is ook leverbaar. Het voordeel daarvan is dat er ook ronde en ovale spiegels met lijst te verkrijgen zijn. Heel speciaal is de Clear, een spiegel zonder lijst maar met een mooie rand. Als je op de site van de Spiegelshop zit, en je selecteert ‘stijlen’ en dan bijvoorbeeld de ‘industriële spiegels’ of ‘landelijke spiegels’ dan zie je goed de verschillen met de omlijsting van het spiegelglas. Alles is dus leverbaar, nu rest de vraag, waar moet de spiegel komen? Wat is een mooie plek voor een spiegel met een lijst?

Een spiegel ter decoratie doet meer dan je denkt

Online staan veel ideeën met een spiegel hout. Sowieso zijn er online veel interieur- en lifestylemagazines te vinden met de meest prachtige ideeën. Wist je dat je met een spiegel in de woonkamer meer ruimte en licht kan verkrijgen? In Nederland zijn veel woningen deels gerenoveerd. Dan is de gaskachel eruit en vervangen voor CV, maar de schouw is dan niet weggehaald. Tegen de schouw een spiegel hout is een prachtig zicht. De lijst komt overeen met de stijl van het interieur. Bekijk de ideeën online. Bekijk de collectie bij de Spiegelshop Hengelo, en kijk bij de sale.