Wanneer je iemand wilt verrassen met een klein cadeau, denk dan eens aan een sleutelhanger. Al is dit een klein cadeautje, het wordt wel altijd gebruikt en daarom gezien als een waardevol cadeau. Wanneer je de hanger ook nog voorziet van een persoonlijke tekst, of als je dat leuk vind met een foto, dan weet je zeker dat deze niet in de la verdwijnt. Een persoonlijk cadeautje maak je door eerst een leuke of mooie sleutelhanger uit te kiezen. Daarna kun je deze aanvullen met een foto of een tekst. Beide kan natuurlijk ook. De tekst kun je maken in veel verschillende lettertypes. Je kunt gelijk zien of het een mooi geheel is geworden. Bestel je meerdere sleutelhangers dan krijg je hiervan altijd eerst een digitale drukproef per mail en worden deze pas gemaakt als je akkoord hiermee bent.

Elke sleutelhanger op de website kan worden bedrukt

Op de website staan verschillende soorten sleutelhangers die ook vaak in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast zijn deze ook nog eens in veel verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Het is zo dat je elke sleutelhanger die op de website staat, kunt laten bedrukken. Dus er is keuze genoeg. De maat van de tekst die er op kan is afhankelijk van de maat van de hanger. In veel gevallen kan zelfs een tekst met logo worden gedrukt. Je ontvangt een proefdruk vóór de hanger met foto, logo of tekst wordt gemaakt. Op de website vind je verschillende sleutelhangers die je kunt aanpassen aan je eigen stijl, een evenement of aan een bepaald bedrijf. Door de hangers te laten bedrukken met een eigen tekst heb je voor iedereen een leuk, handig maar wel persoonlijk cadeautje.

Geef iemand een functioneel cadeautje

Ben je op zoek naar een klein cadeautje dan is een sleutelhanger ideaal. Wil je net iets meer, kies dan voor een functionele hanger die, degene die hem krijgt, ook echt kan gebruiken. Denk hiervoor eens aan:

  • Sleutelhangers die je kunt gebruiken als fles- of blikopener
  • Een hanger met een winkelwagenmuntje;
  • De veelgevraagde corona sleutelhangers waarmee voorkomen kan worden dat je  dingen aanraakt
  • Een hanger voor touchscreen bediening
  • Een speciale houten sleutelhanger
  • Een sleutelhanger met een meetlint of rolmaat

Zoek je iets om cadeau te geven aan je collega’s of aan klanten en je hebt geen idee wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met ons op om hier eens over te praten.

Sleutelhangers met een unieke uitstraling

Wil je sleutelhangers bedrukken met een bedrijfsnaam of met het logo van je bedrijf? Ook dat is mogelijk! Zoek eerst naar de hanger die passend vind. Elke hanger is uniek, maar als je de hanger laat bedrukken met je eigen logo of een eigen tekst dan weet je zeker dan niemand anders deze sleutelhangers heeft. Een paar voorbeelden van unieke sleutelhangers zijn:

  • Handy Safe Antibacteriële Multifunctionele sleutelhanger. Deze wordt in deze tijd veel gevraagd of gekocht omdat je hiermee veilig deuren kunt openen. Ook kun je deze hanger gebruiken in de lift en bij een voetgangersoversteekplaats
  • Radiator sleutelhanger voor het ontluchten van radiatoren
  • Een hanger die te gebruiken is als beeldschermreiniger
  • Pluche sleutelhangers die vooral in trek zijn bij kinderen én pubers