Ieder jaar weer, aan het einde van november is het Black Friday. De vrijdag waarop Black Friday precies valt is altijd afhankelijk van de Thanksgiving Day in de Verenigde Staten.  Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november, de vrijdag erna is dan Black Friday. Voor koopjesjagers zijn de Black Friday Deals absoluut onmisbaar! Het is verstandig om ook de dagen voor deze super voordelige dag in de gaten te houden, want er zijn veel bedrijven die namelijk al eerder starten met het geven van leuke kortingen!

Zwarte vrijdag voor je kerstaankopen

Op zwarte vrijdag zijn de meeste werknemers in de Verenigde Staten vrij. Omdat iedereen daar dan massaal gaat starten met het shoppen van kerstcadeautjes, proberen de winkels klanten te trekken door het geven van hoge kortingen. In Nederland doen wij niet aan Thanksgiving, maar aan Black Friday doen we al te graag mee! Black Friday is hier dus vooral een dag waar we genieten van extreem scherpe aanbiedingen op allerlei producten. Kijk maar eens naar de Black Friday MediaMarkt! Toevallig op zoek naar een PlayStation, een Qled TV, een nieuwe wasmachine of misschien wel een smartphone, laptop of keukenmachine? Heb dan even geduld en kijk naar de aanbiedingen die gelden rondom Black Friday!

Black Friday met hoge kortingen, lange files en volle winkels

America zou America niet zijn als er geen extreme situaties ontstaan rondom Black Friday. De wegen naar het shoppingcenter zijn versperd door files en in de winkels vind je ruzi├źnde mensen die de laatste scherpe koopjes proberen te bemachtigen. In Nederland gaat het er allemaal net wat rustiger aan toe, de kortingen zijn weliswaar net zo extreem maar de winkels en wegen zijn wel minder vol. Dit komt omdat in Nederland Black Friday zich ook voor een groot deel online afspeelt. Je hoeft dus niet eens de deur uit om te kunnen profiteren van leuke acties! Open gewoon je favoriete webwinkel en pak die aanbieding!