Leute Bokbier

Met hulp van de kennis van de medewerkers van Hopt of door de website te bezoeken kun je een fraai biercadeau samenstellen voor Vaderdag onder andere. Leute Bokbier met het herkenbare etiket van een bok en een hoprank werd gebrouwen op een boerderij, beter gezegd boerderij/brouwerij. Het recept is vervolgens “in de onderste la beland” en pas weer in 1927 werd dit bier opnieuw gebrouwen.

Nu wordt het met veel succes aan de bierliefhebber aangeboden. Drink dit bier uit een bijpassend schitterend bierglas, dat tevens verkrijgbaar is in de webshop. Een lekker en compleet cadeau voor elke gelegenheid. Wanneer een bepaalde biersoort (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar is staan er onder dat product suggesties voor je, zodat je nooit zonder bier de website zult verlaten.

Leute Bokbier

Leute Bokbier in fraai bierglas

Het oog moet ook wat, schenk bier daarom altijd in een fraai glas. De meeste liefhebbers hebben een favoriet glas om hun bier uit te drinken. Als je bier cadeau doet, dan kun je er een leuk pakket van maken door ook glazen toe te voegen, die heb je namelijk nooit teveel. Sommige biermerken hebben wel heel speciale en opvallende glazen, bijvoorbeeld Leute Bokbier. Dat drinkt zoveel lekkerder uit dit glas, een glas met een houten basis, hoe bijzonder is dat?

Ook wanneer iemand glazen verzamelt moet deze er zeker nog bij. Je bestelt zowel bier als bierglazen maar ook taps en spullen om zelf bier te brouwen op de Hopt website tegen scherpe prijzen, die nog lager uitvallen als je van een actie of aanbieding gebruik maakt.