Heeft u de laatste tijd het gevoel dat uw gehoor achteruitgegaan is. Wilt u het liefst even een bezoekje brengen aan de audicien om te kijken wat er aan de hand is. Om te kijken of uw oren toe zijn aan een gehoorapparaat of een nieuw aangepast gehoorapparaat. Alleen bent u zelf moeilijk ter been of kost het veel tijd om naar de audicien te gaan. Tijd die u liever ergens anders aan besteed. Dan heeft Oogvoororen een goede oplossing voor uw. Zij zorgen namelijk voor een audicien aan huis.

Audicien aan huis

De gediplomeerde audiciens van Oogvoororen komen persoonlijk bij u thuis, waar u ook in Nederland woont. Jammer genoeg zijn de Waddeneilanden hier een uitzondering op. Hier kunnen onze audiciens niet makkelijk komen. De audiciens hebben dezelfde professionele apparatuur als in de normale vestegingen, alleen dan mobiel. Zo gaat de kwaliteit van uw bezoek niet achteruit. Het handigst is om eerst telefonisch een kennismakingsgesprek te hebben. Om vervolgens het bezoek zo kort mogelijk te houden. Na een bezoek bij u thuis, zal de audicien aan de hand van de gehoortest, uw eisen en wensen een hoortoestellen zoeken die bij u past. Bij Ogenvoororen kunt u kiezen uit alle merken hoortoestellen. Vervolgens wordt er een adviesgesprek gehouden waarin de audicien de verschillende gehoortoestellen die het best bij u passen met u bespreekt. Na uw keuze worden ze bij u aangepast en afgesteld op uw oren. Hierna heeft u nog 60 dagen de tijd om ze uit te proberen. Als ze in deze tijd toch niet helemaal bevallen, kunt u nog wissen naar andere hoortoestellen. U heeft daarbij altijd 5 jaar garantie op de hoortoestellen. Ook kunt u op de site eenvoudig zien of uw zorgverzekering uw hoortoestel of gehoorapparaat vergoed. In handige tabellen kunt u snel vinden wat u zoekt. Zo wordt er ook aangegeven hoeveel de apparaten nog kosten als u de vergoedingen eraf zijn gehaald. Zo kunt u in een oogopslag zien hoeveel u kwijt bent voor uw hoortoestel of gehoorapparaat. In de tabel zie je 5 verschillende categorieën van de hoortoestellen. Bij elke categorie geld een andere vergoeding en prijs van het toestel. Aan de onderkant van de tabellen kunt u eenvoudig vinden welke hoortoestellen bij welke categorie horen, zo komt u niet snel voor onverwachte kosten te staan en weet u precies hoeveel het gaat kosten.

IntoEars vestegingen

Naast de Ogenvoororen audiciens die bij u thuis langskomen hebben ze ook nog 11 vestigingen in Nederland. Deze IntoEars vestegingen zijn verspreid door Nederland. U kunt ook hier een afspraak inplannen via de site of u kunt bellen om een afspraak te maken. Zo kunt u zelf kiezen of de audicien aan huis komt of u zelf naar de audicien gaat.