Met een Big shopper tas kun je heel efficiënt boodschappen doen met een tas die een indrukwekkend draagvlak heeft. De big shopper tas wordt ook wel een boodschappentas genoemd. Deze tassen zijn erg populair in supermarkten, maar kunnen ook in kleinere winkels voorkomen. Door een eigen print op de tassen te drukken zullen de gebruikers van de tassen zorgen voor reclame door ermee rond te lopen. Zo geniet de klant van een prettige tas die veel kan vasthouden en jij zult daardoor meer publiciteit krijgen.

Big shopper tas kopen

Jouw Big shopper tas kun je kopen bij UTS Bags, Hier zul je tassen vinden van hoge kwaliteit die op maat voor jou gemaakt kunnen worden. De tassen zijn volledig te personaliseren. Zo kun je zelf je eigen print erop zetten, de afmetingen bepalen en het gebruikte materiaal kiezen. Deze producent maakt Big shoppers voor grote supermarkten, dus je kunt ervan uitgaan dat zij topkwaliteit leveren. Je kun daarnaast een proefmonster krijgen van de tas voordat de grootschalige productie begint. De Big shopper tas wordt daarnaast geproduceerd met 80% gerecycled materiaal. Zo ben je ook nog eens duurzaam bezig wanneer je hier jouw tassen koopt.

PP tassen

Een vaak voorkomend materiaal voor de Big shopper tas is PP materiaal, dit staat voor polypropyleen. Het materiaal is erg stevig en kan hoge temperaturen weerstaan. Je kunt er dus vanuit gaan dat deze tas erg lang mee zal gaan. Daarnaast is deze tas erg licht waardoor je geen onnodige gewichten hoeft te dragen. Naast de duurzame eigenschappen is deze stof ook makkelijk te bewerken voor reclamemateriaal. Verder is deze tas erg milieuvriendelijk en is geschikt om levensmiddelen in te bewaren.

PE tassen

Een ander materiaal dat voorkomt is polyethyleen. Dit is de meest voorkomende kunststof die wordt gebruikt bij veel producten als tassen en speelgoed. De tassen die hiervan gemaakt zijn zullen erg lang meegaan. Ook deze stof is heel taai waardoor het niet kan scheuren. Daarnaast is het erg licht waardoor boodschappen makkelijker te dragen zijn. Ten slotte is het ook nog eens relatief goedkoop om tassen van dit materiaal te produceren.

Jute tassen

Jute is een natuurlijke vezel die ook gebruikt kan worden om de big shopper tas mee te maken. Deze vezel komt van de jute plant en is een van de meest gebruikte natuurlijke vezels in de wereld. Deze vezel is daarnaast niet schadelijk voor het milieu doordat het natuurlijk afbreekbaar is. Ten slotte is deze vezel een van de goedkoopste vezels in de wereld.

Vilt tassen

Vilt is een textielsoort die gebruikt kan worden in het maken van een big shopper tas. Vilt wordt gemaakt door vezels van scheerwol te persen. De vezels worden met heet water natgemaakt en vervolgens gewreven. Dit proces moet meerdere malen gedaan worden om de uiteindelijke textiel vilt te krijgen.

Tas van gerecycled plastic

Het is ook mogelijk om een tas te kopen die volledig is gemaakt met gerecycled plastic. Dit soort tassen worden rPET tassen genoemd. Om dit te produceren worden ingezamelde plastic flessen gesmolten en gevormd naar een Big shopper tas.