Op 26 november 2021 is het weer zo ver, Black Friday. En ook Black Friday Coolblue is hierbij van de partij. Veel artikelen uit het brede assortiment zullen met aantrekkelijke kortingen worden verkocht. Omdat de zwarte vrijdag bij deze webwinkel eigenlijk een Black Week is, kun je zeven dagen lang genieten van de aanbiedingen. Of je nu een nieuwe koelkast zoekt, een barbecue of een grasmaaier, je vindt het bij deze webshop. En wist je dat je bij Coolblue ook terecht kunt voor zonnepanelen? Benieuwd wat je dit jaar tijdens de Black Friday te wachten staat? Houdt dan de website goed in de gaten!

Uitblinken in klantvriendelijkheid

Eén van de belangrijkste troeven van het bedrijf is de klantvriendelijkheid die ze nastreeft. ‘Alles voor een glimlach’ is dan ook de slogan waarmee de onderneming adverteert. In de beginjaren was dat precies hetgeen waarin Coolblue wilde uitblinken. En een tegenhanger zijn van de onsuccesvolle concurrent HotOrange. Dat zie je terug in de naam: Hot werd Cool en Orange werd Blue. HotOrange stond niet bepaald bekend om de klantvriendelijkheid en de oprichters van Coolblue vonden dat daar verandering in moest komen. En de deelname aan Black Friday 2021, is bij uitstek goed voor de klant!

Pakket per elektrische fiets bezorgd

Coolblue is sinds de start in 1999 uitgegroeid tot één van de grootste online aanbieders van consumentenelektronica in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf werkt vanuit haar kantoor op het Weena in Rotterdam en een centraal distributiecentrum van 88.000 vierkante meter in Tilburg. Ook tijdens de Black Friday acties zal van hieruit de logistiek op volle toeren draaien. Vele pakketjes die tijdens dit koopjesfestijn worden aangeschaft zullen vanuit hier de weg naar de klant vinden. Sinds 2018 wordt een groot deel van de bestellingen per elektrische fiets bezorgd. Ook jouw aankoop?