Wie een ander gelukkig maakt, maakt zichzelf gelukkig. Wij geloven het helemaal! Iets leuker dan iemand van wie je houdt een goed gevoel te geven door op een speciale manier iets extra's voor hem of haar te doen. Iemand anders verrassen en zo een beetje gelukkiger maken, heeft alles te maken met de kleine dingen. Onthoud een belangrijke date, wees er voor iemand die problemen heeft. Het is buitengewoon waardevol om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt! In deze blog geven we je een aantal tips hoe je iemand kan verrassen. Je kan dit bijvoorbeeld doen door een klein cadeautje, iemand ergens mee naar toe nemen of door gewoon een klein gebaar. Benieuwd wat voor dingen dit zijn? Lees vooral verder!

Hoe verras je iemand?

Wil je iemand echt verrassen, dan is het belangrijk om het moment te kiezen waarop de ontvanger jouw aandacht en cadeau niet verwacht. Een verjaardag verrassing kan geweldig zijn, maar je kunt ook iets speciaals plannen op een minder gebruikelijk tijdstip. Wist je bijvoorbeeld dat jouw beste vriend dit weekend zijn kitten gaat ophalen? Dan kan het leuk zijn om een ​​lief kadootje te sturen, zeker voor zijn nieuwe viervoeter. Is er wat minder leuks gebeurt de afgelopen tijd? Geef dan bijvoorbeeld een leuke bundel met leuke afleidende items. Van een zoet chocoladetelegram tot een knus dekentje waaronder hij lekker kan knuffelen met een goed glas wijn onder het genot van heerlijke film. Uiteindelijk is het leuk om iemand te verrassen met een fotoboek die daadwerkelijk persoonlijk is.

Herinneringen ophalen met een fotoboek

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om bepaalde herinneringen op te halen, dit kan je doen door bijvoorbeeld een fotoalbum te maken. Fotoboeken zorgen ervoor dat je altijd weer leuke momenten kan terughalen. Herinneringen heb je altijd, maar met foto’s kan je specifieke momenten weer terughalen. Hierdoor weet je zeker dat je niets meer vergeet!

Plan een dagje uit en maak er een fotoboek van

Wil je uiteindelijk echte herinneringen gaan vastleggen dan zijn uitstapjes daar super geschikt voor. Er zijn vaak veel verschillende dingen te doen en er is voor ieder wat wils. Je kunt bijvoorbeeld iets plannen dat samen kan doen of juist iets geven wat diegene met zijn of haar gezin kan doen. De afwisseling maakt het ook makkelijker om ieders wensen te vervullen. Je kan bijvoorbeeld ook met beide gezinnen een dagje weg geen. Vervolgens zijn dit perfecte momenten om een fotoboek van te maken.