Misschien heb je er al eens van gehoord: quercetin. De kans is echter groter dat je dit nog niet kent. Wel weet je natuurlijk dat er in voedingsmiddelen veel vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen te vinden zijn die belangrijk zijn voor onze gezondheid. Quercetin is een van die belangrijke voedingsstoffen. Het is een zogenaamde flavonoïde en heeft een belangrijke werking voor ons immuunsysteem en onze afweer. Het is uiteraard in verschillende soorten eten te vinden, maar je kunt er ook voor kiezen om een supplement te slikken dat deze stof bevat. Dan weet je zeker dat je er voldoende van binnen krijgt!

Waarom is quercetin belangrijk?

We wisten altijd al dat het belangrijk was om een gezond immuunsysteem te hebben en een goede afweer. Dit is belangrijk om griepvirussen en verkoudheden tegen te gaan. Sinds corona weten we nog beter hoe belangrijk dit is voor onze gezondheid! Quercetin draagt bij aan het verbeteren van ons immuunsysteem en afweersysteem, waardoor ons lichaam beter in staat is om bacteriën en virussen uit te schakelen en infecties te voorkomen. Natuurlijk is het niet de enige voedingsstof die hierbij belangrijk is, ook bijvoorbeeld vitamine C en zink spelen hier in een grote rol. Om een zo optimaal mogelijke werking te krijgen in je lichaam, is het dan ook van belang om deze voedingsstoffen te combineren. Gelukkig heeft de natuur hier zelf al voor gezorgd, in voedsel waar quercetin in te vinden is, vind je vaak ook vitamine C en zink. Denk hierbij aan appels, broccoli en citrusfruit, maar ook aan alle paarse en rode vruchten. Daarnaast vind je het ook veel in knoflook en uien. Wil je via je voeding veel van deze flavonoïde binnenkrijgen, dan is het dus belangrijk om dit eten vaak op je menu te zetten. Dat zal zeker bijdragen aan een goede gezondheid!

Supplement met quercetin

Als je er zeker van wilt zijn dat je dagelijks voldoende quercetin tot je neemt, dan is het aan te raden om een supplement te gebruiken. Natuurlijk is een gezonde leefstijl belangrijk, maar via je voeding voldoende van deze voedingsstof binnenkrijgen blijft lastig, je wilt immers niet iedere dag broccoli eten en paars en rood fruit is vaak gewoon heel erg duur. Wil je een supplement gaan gebruiken, dan is het merk Natural Super Quercetine een uitstekende keus en wel om de volgende redenen:

  • deze supplementen bevatten geen dierlijke ingrediënten
  • ze zijn glutenvrij en bevatten geen allergenen
  • ze bestaan uit een uitstekende combinatie van quercetin, vitamine C en zink
  • er wordt gebruik gemaakt van de best opneembare variant van zink

Als je iedere dag dit supplement tot je neemt, dan geef jij je afweer en je immuunsysteem echt een enorme steun in de rug. Je zult niet alleen minder vaak ziek worden en sneller herstellen, je zult je ook gewoon fitter voelen. Doordat dit merk alleen de beste ingrediënten gebruikt, en geen synthetische bestanddelen heeft, is het supplement ook heel goed opneembaar in het lichaam. Wil jij je immuunsysteem en afweersysteem versterken? Kies dan voor extra inname van quercetin, vitamine C en zink door middel van het sypplement van Natural Super Quercetine!