Mijn man en ik hebben altijd dezelfde kerstversieringen, alleen ik wilde dit jaar graag nieuwe kerstlampjes en een nieuwe kerstboom kopen. We hebben altijd een kleinere kerstboom gehad maar ik wil dit jaar heel wat anders en een groot kerstboom. Ik ging online opzoek naar websites die kerstlampjes verkopen en ik kwam terecht op de website kerstverlichtingbuiten.com. Ze verkopen hier lichtsnoeren, dankrand, gevel & overspanning, kerstbomen voor buiten zoals, fairybell, vlaggenmast kerstboom, kerstboom op paal, kerstboom aan de muur, twinkly, hangende kerstboom en deurkerstboom, kerstversieringen buiten zoals kerstfiguren, kerstkransen en kerssterren met verlichting. Ik klikte op de gekleurde kerstlampjes die ze verkopen vanaf 8,95,-. Ze verkopen kerstlampjes met 40 lampjes, 80, 180, 120, 240, 360, 400 en 720 lampjes. Ze gekleurde kerstlampjes zijn van LED en hebben een zwart snoer zodat de kabel niet zichtbaar is. De kerstlampjes geven licht in de kleuren geel, groen, rood, blauw (multi color). U heeft gratis verzending vanaf 50,- anders kost dit 3,95,-. U heeft 30 dagenbedenktijd en 2 jaar garantie op de producten die u aanschaft via de website. Er is een timer bij de kerstlampjes ingebouwd die 8 uur is en 16 uur uit is. De kerstlampjes hebben 8 verschillende functies 7 twinkle en continu branden en die u met 1 knopt naar eigen wens kan instellen. De kerstlampjes hebben 20.000 tot 30.000 branduren en ze zijn geschikt voor binnen en buiten. In de verpakking zitten 1 lichtsnoer, 1 adapter en 1 handleiding. Als u wilt dat uw kerstlampjes automatisch aangaan wanneer het donker wordt kunt u gelijk een schemerschakelaar bij bestellen. Er is ook een filmpje op de website hoe er gewisseld wordt tussen de twinkle-functies. Als u een product wilt retourneren zult u het gehele bedrag binnen 5 werkdagen worden teruggestort. Er moet eerst gecommuniceerd worden met het bedrijf voordat u een product gaat retourneren. U kunt heel snel antwoorden op uw vragen krijgen door op de pagina veel gestelde vragen te bekijken, er is een grote kans dat uw vraag dan beantwoord is. Als u uw antwoord niet kan vinden kunt u een berichtje sturen via de contact pagina, of een e-mail sturen via de e-mail die is aangegeven op de website.

Kerstlampjes bestellen voor uw huis binnen of voor buiten

Het is een hele overzichtelijke site met veel producten waar u uit kunt kiezen. Ze zijn goed te bereiken en hebben een beoordeling van 9,3 op basis van +9.000 beoordelingen. U kunt uw producten binnen 30 dagen retour sturen en u krijgt dan uw geld terug. U kunt heel snel antwoorden op uw vragen krijgen door op de pagina veel gestelde vragen te bekijken. Meestal worden zo al uw vragen beantwoord omdat hier erg veel informatie op staat.

U kunt de site ook bekijken

Ik heb nu nieuwe kerstlampjes gevonden voor een leuke en betere sfeer in huis dus ik raad de website aan omdat:

  • U heeft een groot assortiment om uit te kiezen
  • U kunt binnen 30 dagen producten retourneren
  • U kunt makkelijk uw vragen laten beantwoorden via de veel gestelde vragen pagina

Als u meer wilt weten over kerstverlichtingen kunt u altijd de website nog bezoeken. Daar kunt u eventueel ook direct een bestelling plaatsen.