Opstandige en stoere motorlaarzen rocken elke outfit. Ze vinden zichzelf elk seizoen opnieuw uit en schitteren ook zonder motor op de modevloer. Echte fashion-slachtoffers houden ervan om in stijl te breken en geven er de voorkeur aan de provocerende laarzen te combineren met romantische vrouwelijke jurken.

Zachte kern met harde schaal. Biker boots in mystiek zwart zijn de rocksterren in de herfst. De robuuste laarzen met de kuithoge schacht en de kenmerkende zool overtuigen door hun mannelijke uitstraling. Maar alleen het gebruik van verfijnde vrouwelijke details maakt hem een ​​mode-superster. De stijlbreuk met meisjesachtige outfits geeft de bikers een gaaf contrast. Ze zijn prominent aanwezig in sociale netwerken. De bloggers op Instagram & Co. posten de stoere veterschoenen als een gek. Als het op styling aankomt, laten ze hun fantasie de vrije loop en combineren ze de biker boots met meisjesachtige jurken, rokken versierd met kant of met plooirokken en XXL breisels. De stoere laarzen zijn ook alomtegenwoordig in internationale modeshows, en de bekende sterren en starlets houden ook van rocklaarzen.

Het zijn niet alleen de bloggers die weten hoe ze een coole draai aan de mode moeten geven met de zwarte biker boots. Zelfverzekerde vrouwen combineren de zwarte schoenen graag met de kenmerkende klinknagels en metalen gespen met vloeiende zijde, chiffon, kant, knus breigoed, fluweel of jacquard. Romantische rokken en jurken geven die speciale kick en wanneer ze met dikke sokken worden gedragen trekken ze de aandacht. De nieuwe ingekorte vormen in corduroy en fluweel vormen een stijlvol contrast voor de broek. Stoere biker boots passen ook goed bij een oversized Marlene-broek in flanel of ruitjespatroon, bij minirokjes en blazers en bij een chique blazerjas in cognac. Vrouwen creëren een stoere look voor op kantoor wanneer ze de biker boots combineren met de trendy oversized blazers en broeken. Dit maakt de zakelijke kloof minder ernstig.